keskiviikko 24. lokakuuta 2012

sukat

On se vaan jännä juttu, miten heti kun ilmat viilenevät ja lehdet tippuvat puista, sitä haluaa istua iltaisin kynttilänvalossa sekä neuloa. Nelulomista harrastan tosin ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa ja missä tahansa. Eilen olin Savonlinnassa graduseminaarissa ja ajattelin, että otanpa tuon lankakeran mukaan, jos sitä vaikka saisi jotain aikaseksi. Siinä noin kahden tunnin aikana toinen sukista melkein valmistuikin.

Ostin itselleni muuten myös ihka ensimmäiset bambu-puikot. En ole raaskinut sellaisia aiemmin ostaa, kun olen ajatellut, että kyllähän sitä noilla metallisillakin neuloo. Nyt on pakko myöntää, että on nuo bambuiset paljon paremmat.

Niin ja siis tässä tämä valmistunut sukkapari, jonka tein jostakin lankakerän jämästä (noin 50g). Koko on noin 22 ja malli tuollainen pitkävartinen. Niin ja onhan siinä se toinenkin jo aloitettu pari. Aina pitää olla jotain kesken.

  
Ai niin. Ne kukkaronkehyksetkin saapuivat... Ja tänään lähetän ne takaisin. Minun tuurillani sain vääriä ja ne eivät mitenkään sovellu jo valmiiksi virkaamiini kukkaron alkuihin. :(

1 kommentti:

  1. Kivat sukat! Ja kyllä bambuiset puikot on parempia, vaikken juurikaan neulo, vaan virkkaan ja koukkuan.

    Tosi hauskat muuten ne kukka-kukkarot! Kurkkasin käspaikan sivulta....

    VastaaPoista