keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Jotain pientä valmista taas joulumyyjäisiin

Tänään tulii lasku Wanhan holviston joulumyyjäisiin. Pienoinen paniikki iski taas. Miten ikinä saan mitään valmiiksi siihen mennessä? Mutta sitten ajattelin, että teen sinne juuri niin paljon juttuja kun ehdin. Jos myytävää ei ole paljon, ei sille mahda mitään. 

No jotain on sentään taas valmistunutkin.
llökorviksia on nyt kaksi paria täysin valmiina. Itse pidän enemmän noista mustavalkoisista. Korvakoruja ajattelin tehdä noin kymmenen paria yhteensä myytäväksi. Lisäksi mahdollisesti muutaman kaulakorun, avaimenperän tai magneetin.

 Näitä karkkipaperipussukoita valmiina on jo kolme kappaletta ja aloitettuja pieniä viisi kappaletta. Niitä on jo työkaveritkin kyselleet, joten luulen, että kaikki mitkä eivät mene myyjäisissä kaupaksi, saan kuitenkin myytyä eteenpäin. Karkkipapereita on minulla on myös ihan mukavasti. Omat oppilaanikin ovat jo viime vuodesta oppineet tuomaan aina paperillisia karkkeja jos tarjoavat esimerkiksi syntymäpäiväkarkkeja. :D

Tänään oli vihdoin myös Sinellin verkkokauppaan tullut kukkaronkehyksiä. Niitä tilasin muutaman. Valmiita kukkaroita on tällä hetkellä viisi kappaletta ja aloitettuja muistaakseni kaksi. Eli niitä kehyksiä odotellessa.
 

1 kommentti:

  1. söpöjä korviksia!
    Enpä ole kutistemuovista tehnyt koskaan mittään...

    VastaaPoista