perjantai 5. lokakuuta 2012

Kukkaroita

Jo viime viikonloppuna sain valmiiksi taas muutaman kukkaron Wanhan holviston joulumyyjäisiin. Harmittaa vain kun noita kukkaronkehyksiä ei meinaa mistään saada. Haluaisin tota tiettyä leveämpää kokoa ja Sinellillä ne on kokoajan varastosta loppu, enkä ole löytänyt niitä muista verkkokaupoista.


Itseasiassa valmistuneita kukkaroita oli neljä. Yksi oli väritykseltään punasävyinen. Se kuitenkin löysi jo oman kotinsa Tampereelta pikkusiskon luota, enkä ehtinyt sitä kuvaamaan.
 Tein kyllä tilauksen sinne Sinellille ja tavarat tulivat toissapäivänä. Kunhan ehtisin askartelemaan niin taas tulisi lisää myytävää. Tällä kertaa tarkoitukseni on tehdä koruja...

Mukavaa muuten huomata, että blogilla on lukijoitakin ihan mukavasti ja sadan lukijan raja on jo mennyt rikki! 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kivoja kukkaroita. Voisiko saada kuvan/ohjeen miten kehys kiinnitetään. Ostin itsekin kehyksiä mutten ole saanut valmiiksi mitään kun arkailen kehyksen kanssa miten siitä saa siistin. Onko sinulla vuosit näissä pussukoissasi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kukkarot ovat vuorillisia. Ompelen vuorin aina ensin kiinni virkattuun osaan. Kehykseni ovat ommeltavia, joten kiinnittämisen kanssa ei ole ongelmia. Siistiä tulee helposti.

    VastaaPoista