perjantai 12. huhtikuuta 2013

Täällä taas...

Huh huh.. Yli kuukauden mittainen tauko kirjoittelussa. No yksi syy siihen on varmasti ollut se, etten ole tehnyt mitään käsitöitä tai sen erikoisempia kokkailuja. Viimisen viikon olinkin sairaslomalla, kun iski oikein kunnon taudit päälle. Alku sairaslomasta meni nukkuessa, mutta kun kunto alkoi kohentua, alkoivat päivät tuntumaan tylsiltä. Muutaman pienen käsityönkin sain sairasloman lopulla tehtyä. 

Viidesluokkalaisten kanssa ollaan värjäilty lankoja mikrossa Kool aid- ja reaktiiviväreillä. Näistä langoista on tarkotus virkata helpot amigurumit. Ryhmät aloittivatkin virkkauksen tällä viikolla sijaisen avustuksella. Minä päätinkin tehdä yhden helpon pöllön mallin sairastaessani. Mallia otin amigurumipajan vastaavista.

Oppilaat on ihan innoissaan näistä amigurumeista. Osa kyseli jo heti syksyllä, että tehdäänhän tänä vuonnakin sellaiset. :D Mutta mukavaa oli myös se, että tämä minun sijaisenikin innostui niistä niin paljon, että hänkin oli vielä samana iltana kotona virkannut oman ensimmäisen amiguruminsa.

Neuloin myös ystäväni tulevalle vauvalle tossut lahjaksi, mutta niistä puuttuu vielä nyöri, joten niistä kuvat myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti