keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Viikon vinkki käsitöihin ja joulumyyjäisasiaa

Ja tässä se tulee.. Viikon vinkki, jos tarvitset nopeasti jonkun täytetyön koulun käsitöihin. Valmistuu tunnissa jos pitää kiirettä, mutta saa kulumaan vaikka tuplatunnin.


Angry Birdsit massapalloista. Teetin näitä ensimmäisen kerran viime vuonna ja tänä vuonna kaivoin tutun mallin taas esille ja menestys oli taattu. Massapallot maalataan pulloväreillä ja muut osat ovat liimattu huovasta. 
Olen siis testannut nämä kahdesti 4.-luokkalaisten kanssa ja molemmilla kerroilla oppilaat ovat pystyneet tekemään nämä itsenäisesti. Ja nämä open mallithan ovat jääneet ihan kakkosiksi niille, mitä oppilaat ovat tehneet. ;)


Tänään tipahti postista ilmoittautumislomakkeet Haminan Wanhan Holviston jouluun. Samoissa joulumyyjäisissä olin viimekin vuonna ja tarkoitus olisi siis taas lähteä. 

Tarkoituksena olisi myydä taas näitä kukkaroita, joita olen taas saanut yhden valmiiksi asti. Viime vuonna näille vihreille oli kysyntää, joten näitä meinaan nyt aluksi ainakin tehdä. Ostin viime viikonloppuna myös uusia kukkaronkehyksia Kouvolan uudesta Sinellin myymälästä ja nyt voin tehdä myös vähän tilavampia kukkaroita.Uutena tuotteena meinasin tänä vuonna myydä tällaisia karkkipaperipussukoita. Tätä mallia olen nyt testannut parin vuoden ajan. Tämä kyseinen pussi on pyörinyt salikassini pohjalla jo kaksi vuotta ja kestänyt hyvin ehjänä. Pussi on myös saanut niin paljon huomiota, että luulen, tai ainakin toivoin näiden menevän hyvin kaupaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti