lauantai 1. syyskuuta 2012

Uusi blogi

Pitkän harkinnan jälkeen, päätin alkaa pitämään blogia täällä Bloggerissa. Vuodatuksen sähläilyiden jälkeen, olin jo menettänyt täysin kiinnostukseni koko hommaan. Mutta täällä siis nyt.

Blogini on aluksi varmaan pitkään todella yksinkertaisen näköinen, koska tämän blogin muotoiluista minulla ei ole mitään käsitystä.

Blogin aiheena ovat samat kuin vuodatuksessakin eli käsityöt, irlanninsetteri Jade <3, välillä myös kokkailut ja luonto.

Ehkä se on tämä syksyinen luonto, mistä se innostus sitten taas lähtikin... Olin eilen nimittäin sieni- ja marjametsällä aivan erityisten vieraiden kanssa. Tätini ja hänen miehensä ovat juuri vierailulla Kaliforniasta ja päätimme mennä sienimetsään. Tätini miehelle tämä oli ensimmäinen kerta moisessa puuhassa. Ja hyvin hän pärjäsi. Saaliiksi saimme aikamoiset säkit suppilovahveroita ja kosteikkovahveroita. Puolukatkin näyttivät olevan kypsiä ja niitä keräsin muutaman litran.   1 kommentti:

  1. Hei! Katselin sinun aiempia kirjoituksiasi vuodatuksen puolella. Oli mielenkiintoisia kuvia muovin sulattamisesta. Kokeilin sitä tänään ja "tekaisin" pussukan. Aloitin jokin aika sitten myös oman (ensimmäisen) Blogin täällä ja olen ihan hukassa miten tätä muokataan. Pussukasta sain kuvat laitettua. Kovin paljon en ole kirjoitellut mutta jos haluat käydä kurkkaamassa niin "riihenikkunasta" löytyy.

    T:Poutapilvi

    VastaaPoista