sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vanhoja töitä

Ei, en ole lopettanut tätä blogia vaikka viime kirjoituksesta onkin jo aikaa. Tammikuu oli ihmeen kiireinen kuukausi. Töitäkin valmistui, mutta kuvat unohdin niistä ottaa. Tampereelle lähti kaksi virkattua kukkaroa sekä kolme karkkipaperipussia. Omissa syntymäpäiväjuhlissa oli myös oma järjestäminen. Tuli leivottua piirakkaa jos jonkinmoista ja lihapulliakin pyöritettiin yhteensä yli 400. Noh niistäkään ei tietenkään kuvia ole. Lisäksi gradun teko on vienyt aikaa, se valmistuu tänä keväänä.

Löysin tässä eräänä iltana yhden muistitikun, jossa oli vanhoja käsityökuvia. Sieltä löytyikin myös kasa sellaisia kuvia, jotka ovat olleet esillä edellisessä blogissani vuodatuksessa, mutta kuten moni tietää, vuodatukseen tallennetut kuvat tuhoutuivat monilta blogin pitäjiltä. Tikulta löytyi myös kuvia, joita en ole julkaissut koskaan. Vanhoja ja jo unohtamiani töitä :)Päätimpä tehdä niistä muutamat kollaasit.

Tässä kollaasi #1 lankatyöt ja huovutus


Kuvasta löytyy neulottu poncho, batman-villasukat, vauvan villatakki ja muutamat  tossut, Spiderman-sukat ja lapaset, virkattu "pannumyssy" pipo, salomoninsolmuhuiveja sekä sitten nuo huovutukset. Miten se onkaan niin vaikeaa tehdä noita kasvoja niin että niistä tulisi kauniit :D Vasemmasta alakulmasta löytyy Suohinen, melankolinen Brittein saarten keijukainen, joka saattaa rakastua ihmisiin. Ja tuo toinen tonttunen ei ole vieläkään saanut päälleen vartaloa.

Kollaasi #2 sisältää muutamia omeplutöitä ja muuta pientä askartelua
Kuvata löytyy muovipussin sulatustyö, pari kudontajuttua eli tuo poppana ja helmikudonnat, sitten on tuo pieni paperista punottu kori, Unicef-nukke (josta en ole ylpeä), pikkutytön liivimekko, emaloituja koruja, pirta ja villakangastakki.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti