sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Savonlinnassa

Kävin viime viikolla Savonlinnassa opiskeluasioissa. Asuin siellä aikoinani neljä vuotta ja kyllä on kaupunki ehtinyt muuttua paljon niistä ajoista. Kauppoja on tullut lisää ja ihmisiä liikkui kaupungilla paljon. En itse viihtynyt aikoinani Savonlinnassa, mutta tällä kertaa jäin oikein kaupungille ostoksille ennen kotimatkaa. Sainkin ostettua muutamat joululahjat ja nyt onkin kaikille siskojen lapsille lahjat hankittu. Olen jotenkin ihan tyytyväinen ostamiini lahjoihin. Yleensä panikoin lahjojen ostoa, mutta tänä vuonna se kävi helposti. 

Älysin myös siinä kierrellessäni, että en ole koskaan kuvannut Olavinlinnaa ja olihan sekin tehtävä. Sormet jäässä kävin rannassa napsimassa kuvia linnasta ja tietysti sorsista joita oli taas satapäin rannassa.


Tällä viikolla olisi vielä paljon tehtävää ennen kuin pääsee vähän lomailemaan. Minulta on tilattu yksi kukkaro ja muutamat karkkipaperipussukat ja ne pitäisi vielä tehdä. Lisäksi joululahjojakin aion vielä neuloa, mutta niistä taidan julkaista kuvat sattuneesta syystä vasta joulun jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Kai ostit kuitenki sille sen Iphonen? XD

    VastaaPoista
  2. Olavin linna näyttää niin tunnelmalliselta tuossa kuvassasi. Itselläni on kesäkuvia. Mutta linna, mikä linna!

    VastaaPoista