torstai 27. joulukuuta 2012

Jotain pientä

Kaiken hössötyksen jälkeen se joulu sitten meni. Tosin itseltä jäi hössötykset vähemmälle, koska sairastuin flunssaan, joka nosti kuumeenkin hetkeksi. Mutta kyllähän se joulu tuli, vaikka ei mitään tehnytkään.


Nyt voi varmasti julkistaa tuon ainoan lahjan, jonka tein itse. Pipo ja musta huivi. Molemmat on neulottu Novitan Isovelilangasta. Huiviin laitoin vähän Rose mohairia myös joukkoon. Ohjeet molempiin löytyy Novitan sivuilta. Huiviin lanka on tosin alunperin Crystal, mutta muutin sen sopivaksi Isolleveikalle. Siskon anoppi tilas jo itselleenkin tuollaisen pipon. Täytyy neuloa, kunhan on aikaa.
 
 
Työkaveri tilas vaimolleen karkkipapereista tehdyn kännykkäpussin. Ja karkkeina mitkäs muut kun Da Capot. Leikkelin tällä kertaa papereita hieman erilaisiksi ja tulokseen olin tosi tyytyväinen. 
 
 
Joulupukki toi tänä vuonna yhden hyvin inspiroivan kirjan lahjaksi. Ideoita on kukkien sidonnasta, suklaan tekoon, neulontaan ja pajutöihin. Ideat on jaoteltu eri vuodenajoille. Ihana kirja. Varmasti tulee jotakin tehtyä.
 
 
 

2 kommenttia: