sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Pöytä on katettu ja valkosipuliperunat tuoksuvat jo koko asunnossa. Possurullat menivät juuri perunoiden seuraksi uuniin. Jälkiruokamousse lepäilee jääkaapissa. Kaikki on siis hyvällä mallilla ja enää odotellaan isänpäivä vieraita.



Possu näytti tältä vielä ennen uuniin menoa. Porsaan sisäfileen sisään on laitettu taatelia ja aurajuustoa. Koko komeus on kietaistu vielä pekoniin.

Pakko vielä tehdä päivitys nyt kun ruoat on syöty. Täytyy sanoa, että yllätyin itseikin siitä, kuinka hyvää ruoka oli. Taatelit ja aurajuusto sopivat ihan äärettömän hyvin yhteen possun kanssa. Joskus käy mielestäni niin, että jos käärit jotakin pekoniin, ei pääraaka-aine maistu enää pekonin alta. Tälläkertaa pekoni ei vienyt muilta aineksilta makua. Ehdottomasti ruokaa, jota voi tehdä toisenkin kerran. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti